De kunstenaar stelt zijn nieuwe appartement (2010) in Tavira/Portugal beschikbaar voor verhuur in de zomer.

Speciaal aanbevolen voor wie liever zelf zijn vliegreis boekt en  liever in een natuurgebied verblijft zonder hoogbouw. Slechts op 25 (auto)minuten van de luchthaven Faro naar het oosten, gelegen aan de prachtige laguna en eilanden van de Ria Formosa. Hagelwitte stranden, ludiek bereikbaar per treintje, per vissersboot of veerboot en aan de laguna natuurlijk direct. Tavira is prachtig, nog kleinsteeds maar met zomers veel - gratis - vertier, muziek e.d. op het pas vernieuwde centrale plein met  Romeins theater.

Het appartement  is bovendien geschikt gemaakt voor mensen met een handicap of voor rolstoelers: 1 van de 2 badkamers is daarvoor speciaal aangepast, er is een douchestoel en bedverhogers om 1 van de bedden te kunnen verhogen. Het appartement op de 2e verdieping is via de garage per lift bereikbaar en verder is alles gelijkvloers.

Er is een grote (eet)keuken v.v. alle moderne apparatuur, 3 slaapkamers, 2 badkamers, aparte toiletruimte en superdeluxe zitkamer met kunst van Ger. Goed ingericht met lekkere bedden, op slechts 2 km van het strand en het centrum van het gezellige stadje Tavira. In juli en augustus is de huurprijs voor dit luxe, 6 persoons appratement 700,= per week, in voor- en naseizoen lager. Post even een briefje (klik op het envelopje op deze site) voor nadere informatie of voor een PDF'je met meer foto's.

Of bel 06-51 27 94 71